Anet Network Solutions http://www.anet.com.mk The leader of Web Development in Macedonia. It provides a wide range of internet services like Domains, Hosting, Web Sites, Networks, Broadcast etc. en-us Anet Network Solutions. All right reserved. Thu, 27 Apr 2017 7:08:42 +0100 240 Известување за престојна надградба во центарот за податоци http://www.anet.com.mk/news/?id=44 http://www.anet.com.mk/news/?id=44
]]>На 12 јануари 2015 година во период од 02:00 до 06:00 часот ќе вршиме наградба на дата центарот. Во тој период може да дојде до краток прекин не подолг од 1 минута.

Со ова одржување ќе биде спроведена надградба на софтверот на мрежната инфраструктура, замена на хардверски додаток.

. .]]>
Mon, 5 Jan 2015 00:00:00 +0200Вести