Вести

Известување за престојна надградба во центарот за податоци

На 12 јануари 2015 година во период од 02:00 до 06:00 часот ќе вршиме наградба на дата центарот. Во тој период може да дојде до краток прекин не подолг од 1 минута.

Со ова одржување ќе биде спроведена надградба на софтверот на мрежната инфраструктура, замена на хардверски додаток.

#понеделник, 05 јануари 2015